Wij maken

(uitleg)animaties

die werken

Smartcase_Uitleganimatie_Header

Wij maken

(uitleg)animaties

die werken

Smartcase_Uitleganimatie_Header

TO THE POINT

Daarom een uitleganimatie

We maken het eenvoudig

Maatwerk & uniek

Helder proces

We maken het eenvoudig

Door jouw verhaal te visualiseren zijn we in staat een complexe boodschap naar een eenvoudig te begrijpen uitleganimatie te vertalen. Dit doen we aan de hand van een uitgewerkt script, dat we samen jou ontwikkelen.

Maatwerk & uniek

Wij maken onze animaties volledig op maat, mede op basis van jouw huisstijl. Hierdoor krijgt elke animatie een eigen uniek karakter. Zo sluiten we perfect aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep.

Helder proces

We houden je gedurende het hele proces van script tot animatie goed op de hoogte. Aan de hand van ons eenvoudig te volgen en transparante proces zorgen we ervoor dat het eindproduct altijd aan je verwachtingen voldoet.

HET PROCES

Zo gaan we te werk

Brainstorm

Let's talk

Brainstorm en script

Tijdens een werksessie met jou schrijven we het script. Het doel van de werksessie is om jouw verhaal zo goed mogelijk te begrijpen, zodat we het zo strak mogelijk kunnen vertellen in de animatie. Op basis van een aantal feedbackrondes herschrijven we het script totdat je hier helemaal tevreden mee bent.

Volgende stap

De voice-over

Zodra het script is afgerond is het tijd voor het opnemen van de voice-over. Een belangrijk moment, want deze voice-over wordt uiteindelijk de stem van je bedrijf of organisatie. Je bent van harte welkom om zelf de voice-over acteur uit onze database te kiezen, maar we doen uiteraard graag een aantal voorstellen op basis van onze ervaring.

Microfoon
Schetse

Ontwerpfase

Schetsen, stijlvoorbeeld, storyboard

De ontwerpfase is verdeeld in drie subfases: schetsen, stijlvoorbeeld en het storyboard. We schetsen eerst het concept. Deze eerste schetsen helpen ons om onze ideeën beeld voor beeld te visualiseren en ervoor te zorgen dat het concept werkt. Daarna bereiden we het stijlvoorbeeld voor, waarbij we een hoofdpersonage of een hoofdelement uit de animatie ontwerpen. We doen dit om ervoor te zorgen dat de stijl werkt en past bij de visie. Zodra het stijlvoorbeeld en de schetsen door jou zijn goedgekeurd gaan we naar het grafische storyboard, waarin we alle ontworpen scènes presenteren.

Laatste stap

Animeren

Nadat het storyboard is ontwikkeld en goedgekeurd, gaan onze animatoren aan de slag. We voegen muziek en geluidseffecten toe en maken dé animatie die jouw verhaal en boodschap perfect overbrengt aan je doelgroep.

Montage

ENKELE VOORBEELDEN

Waar we met succes aan hebben gewerkt!

Benieuwd naar de investering?

Vraag hier een op maat gemaakte offerte aan

Ieder project is uniek, daarom maken we graag een op maat gemaakte offerte. De investering is afhankelijk van de specifieke wensen en doelstellingen. Voor een animatie van 30 seconden varieert de investering van €1.500 tot €2.500. Gemiddeld duurt een uitleganimatie 60 seconden en kost deze inclusief script en voice-over €3.250.

    Vraag offerte aan