Voor iedere doelstelling een andere film

Deze films maken we

Slide

Bedrijfsfilms

Laat zien waar je voor staat

Met een bedrijfsfilm laat je aan je doelgroep zien waar je voor staat. Het draagt bij aan de merkbeleving en aan de merkwaarde. Zoals je website vindbaar is op Google, zo mag je bedrijfsfilm niet ontbreken in de één na grootste zoekmachine ter wereld: Youtube.

Promotiefilms

Wees zo aantrekkelijk mogelijk

Een promotiefilm brengt je product of dienst op een aantrekkelijke manier onder de aandacht van je doelgroep. Door vooraf een duidelijke doelstelling te bepalen kunnen we weten en meten of de film effect heeft, waar nodig sturen we bij!

Slide

Slide

3D Visualisaties

Maak indruk, zelfs zonder fysiek product

Door gebruik te maken van 3D tekeningen en slimme technieken voegen we virtuele objecten toe aan ècht film materiaal. Op deze manier ben je in staat om een product dat nog niet fysiek beschikbaar is al wel te laten zien in een promotie- of productfilm.

Instructiefilms

Keep it simple

Wie leest er nog een producthandleiding? Wij niet, maar ‘gewoon beginnen en kijken waar het schip strand’ zorgt soms echter voor ongemakken. Met een instructiefilm breng je informatie op een aantrekkelijke, makkelijke en doeltreffende wijze over.

Slide

Benieuwd wat videomarketing voor jou kan doen?

Neem contact op met Hessel

Smartcase Hessel Sytema

Bel 085 130 4612

Slide

Social media films

Iedereen is ‘Social’, jij toch ook?

Het gebruik van social media heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Door slim gebruik te maken van “social video’s” kan een kijker zich goed vermaken met jouw commerciële content. Het is maar net hoe je het verpakt. We helpen je graag met deze verpakking.

Reviews

Andermans mening… lekker belangrijk

Een review is niets anders dan een specialist of iemand met invloed (influencer) die zijn mening geeft over een product of dienst. De mening van een ander heeft een ontzettend grote invloed op mensen, ook op jouw klanten. Door een review op de juiste manier in te zetten raken meer mensen vertrouwd met je dienst of product.

Slide

Slide

Testimonials

Een tevreden klant is je beste verkoper!

Met positieve ervaringen van je klanten bereik je meer dan met de grootste marketingbudgetten. Vraag ze daarom eens om deze ervaringen op camera te delen. Deze zogenaamde ‘testimonials’ vormen een voor de kijker betrouwbare onderbouwing waarom ze voor jouw product of dienst moeten kiezen.

Benieuwd naar de investering?

Vraag offerte aan