Wij maken

van je evenement

een live event

Smartcase_Livestream_2

LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT

Daarom een live-stream

Wereldwijd toegankelijk

Door een interactieve live-stream op te zetten, laat je jouw verhaal en product zien aan je doelgroep zonder dat ze hier fysiek bij aanwezig hoeven te zijn. De kijkers loggen vanaf hun werkplek (thuis of op kantoor) in en kunnen meteen meekijken.

Interactief

De kijkers kunnen vragen stellen en antwoorden geven op bijvoorbeeld een korte enquete. Zo laat je op een slimme manier je evenement alsnog op afstand doorgaan.

Duurzaam

Niet alleen omdat je geen gasten van over de hele wereld hoeft in te vliegen, maar ook omdat je na afloop van het event de opgenomen video kunt blijven inzetten. Zo kan je bijvoorbeeld veel gestelde vragen online delen of plaatsen op de FAQ pagina van je website.

HET PROCES

Zo gaan we te werk

Smartcase_Ronald_Script

Let's talk

Brainstorm

Tijdens een eerste gesprek gaan we nadenken over invulling van het live event. Misschien heb je hier zelf al ideeën over, of dient het live event ter vervanging van een
bestaande bijeenkomst welke vanwege omstandigheden niet in zijn huidige vorm kan worden georganiseerd.

Volgende stap

Het draaiboek

Zodra we hebben nagedacht over de invulling en vormgeving van het evenement ontwikkelen we een draaiboek. De aandachtspanne van de gemiddelde livestream kijker is slechts een paar minuten. Dat is dus anders dan bij een 'offline' event. Daarom werken we met korte blokken van ongeveer 5 minuten.

Smartcase_Draaiboek

Landingspagina en promotiecampagne

De plek waar alles samenkomt

We ontwikkelen een landingspagina voor het live event. Dit is de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Naast de livestream zijn er hier ook interactie mogelijkheden. De kijker kan vragen stellen, of deelnemen aan een poll. Om je kijkers op het juiste moment op deze pagina te krijgen ontwikkelen we samen een promotiecampagne. Deze kan bestaan uit verschillende uitingen, zoals een nieuwsbrief, een mailing, periodieke boodschappen op LinkedIn en Facebook.

We gaan live in

3, 2, 1...

Nadat we de juiste voorbereidingen hebben getroffen, techniek is opgebouwd en het event is gerepeteerd kunnen we live. Hiervoor hebben we alle beschikbare middelen in huis, van licht tot camera's regie en cameramensen. Afhankelijk van de doelstelling bepalen hoe groot we uitpakken, zodat de productie goed aansluit bij jouw wensen.

livestream

Benieuwd naar de investering?

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Ieder project is uniek, daarom maken we graag een op maat gemaakte offerte. De investering is afhankelijk van de specifieke wensen en doelstellingen.

    Vraag offerte aan