Apollo Vredestein – Pibs Software

Een rijke geschiedenis

Apollo Vredestein is een Nederlandse producent van banden voor onder andere auto’s, landbouwvoertuigen en fietsen en is onderdeel van het Indiase Apollo Tyres Ltd.

Het merk Vredestein is meer dan 100 jaar oud en heeft de status van premiummerk in de auto-industrie bereikt. Het merk Apollo is het toonaangevende merk in India en een bekend merk in Azië.

Concept

Samen met Buro N11 heeft Smartcase een interne promotiefilm geproduceerd over het PIBS software project. De film is bedoeld om de organisatie intern op de hoogte te brengen over de status en ontwikkeling van het PIBS project. Het idee? Een krachtige video waarbij een aantal stakeholders van het PIBS project aan het woord te komen. Om de software visueel en begrijpelijk te maken is er gebruikt gemaakt van augmented reality graphics.

 

Het resultaat

Buro N11 over de samenwerking met Smartcase

“Wij van Buro N11 zitten in het Groene Hart van Holland, Smartcase heeft domicilie gekozen in het hart van de stad Groningen. Als je dan toch met grote regelmaat samenwerkt moeten daar goede redenen voor zijn. De belangrijkste: Hessel Sytema en Johan van der Wal doen wat ze beloven, zijn altijd op tijd, respecteren deadlines, zijn creatief, behulpzaam en redelijk. Wat zou je dan tobben?”

Henri Stolwijk
Eigenaar & Directeur Buro N11