AutoWeek Classics

AutoWeek – De auto autoriteit

AutoWeek is al sinds 1990 de autoriteit op het gebied van automotive. Met het magazine en online platform bereiken zij iedere maand maar liefst 2,5 miljoen betrokken autoliefhebbers. Dankzij onafhankelijk advies, tests, vermaak en updates van de laatste trends is AutoWeek al jaren de inspiratiebron voor autobezitters, autoliefhebbers en natuurlijk de consument die op zoek is naar een nieuwe auto.

Door heel Europa

Autoweek heeft Smartcase gevraagd om de videoredactie te ondersteunen en op jaarbasis tientallen producties voor haar rekening te nemen.

Samen met verslaggevers van AutoWeek trekken we regelmatig door Europa om autoliefhebbers op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen in de autowereld. Van een brullende V10 in een Audi R8 op het circuit van Madrid tot geruisloos en ecovriendelijk transport met een Hyundai Kona Electric in Oslo. Als autoliefhebbers en voorstanders van innovatieve technologie dragen we hier met trots ons steentje aan bij!

Doelgroep: Autoliefhebbers
Platform: AutoWeek.nl en Youtube

 

Het resultaat

AutoWeek over de samenwerking met Smartcase

“Smartcase is sinds enkele jaren een vaste partner van AutoWeek. Ze hebben zich in die tijd ruimschoots bewezen als een creatieve, flexibele en betrouwbare partij. Dat maakt de samenwerking erg prettig en zorgt ervoor dat ideeën vaak tot meer kunnen uitgroeien dan waar we oorspronkelijk mee beginnen”

Marco Gorter
Video Coördinator & Redacteur AutoWeek