Crown Ehtiopia – Werken Bij Crown

Over Crown Ethiopia

Crown Packaging & Plastics PLC produceert hoogwaardige verpakkingen voor zowel de Ethiopische markt als de exportmarkt. Door haar eindproduct in Ethiopië te produceren, wil Crown de lokale economie stimuleren en werkgelegenheid creëren.

Crown wil haar klanten, leveranciers en werknemers van dienst zijn door een win-winsituatie te creëren door middel van uitstekende verpakking en arbeidsomstandigheden. Een organisatie gedreven door maatschappelijk betrokenheid, daar dragen wij als Smartcase graag ons steentje aan bij!

Concept

Crown Ethiopia heeft Smartcase gevraagd om een vacaturefilm te maken. De organisatie is opzoek naar westerse versterking in haar management. Dit is een grote uitdaging, omdat veel westerse mensen geen idee hebben van het leven in Ethiopie.

Het idee? Een film waarbij de directeur-eigenaar vertelt over het bedrijf en de persoon waar bedrijf naar opzoek is. Door de kijker mee te nemen door het bedrijf geven we een indruk van het leven dat de toekomstige manager van deze organisatie kan verwachten.

Doelgroep: Westerse managers die openstaan voor een uitdagende functie in een ontwikkelingsland
Platform: Vacaturesites gericht op functies in ontwikkelingslanden

 

Het resultaat