Faber Audiovisuals – Transport en Logistiek

Toonaangevend

Faber Audiovisuals is een toonaangevende speler in de wereld van LED-schermen en audiovisuele totaalproducties. Faber Audiovisuals faciliteert al jaren projecten voor high-end merken als Audi, UEFA, FIFA, DTM en Red Bull. Het van oorsprong kleine familiebedrijf met Friese roots groeide uit tot een wereldspeler in de audiovisuele markt met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten. Die snelle groei is een direct gevolg van het streven om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, iets dat goed aansluit op de waarden van Smartcase.

Concept

Faber heeft Smartcase gevraagd om video content te produceren waarmee ze de klant willen laten zien dat kwaliteit bij Faber op één staat.

Het concept? Een drieluik van films, ieder over een specifieke discipline binnen de organisatie van Faber. Quality Control, Projectmanagement en Transport & Logistiek. De kijker wordt meegenomen door de verschillende facetten van een productie en krijgt een beter beeld van wat er allemaal komt kijken bij een ’tot in de puntjes verzorgde show’.

Doelgroep: Evenementenbureaus, sportbonden en entertainment organisaties.
Platformen: LinkedIn, Youtube en intern klanten portaal.

 

Het resultaat

Faber over de samenwerking met Smartcase

“We hebben de afgelopen jaren op gezette tijden met Smartcase gewerkt. Hun flexibiliteit en creativiteit past goed bij ons en vertegenwoordigt heel goed in beeld en geluid wie we zijn en waar we voor staan”.

Jasper Reijgers
Sr. Sales & Marketing Manager Faber Audiovisuals