Mitsubishi – New York

Ongekend succesvol, de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV werd eind 2013 gelanceerd in een aantal Europese landen en groeide geleidelijk uit tot de bestseller van Mitsubishi Motors in Europa. In 2015 werd er op de New York International Motorshow een nieuw model onthuld. Door het ongekende succes van de PHEV in Nederland mocht de Nederlandse autoliefhebber dit niet missen. Voor Mitsubishi Motor Sales Nederland genoeg reden om erop uit te trekken zodat haar Nederlandse publiek hier niks van hoeft te missen.

Concept

Samen met Buro N11 heeft Smartcase social media content geproduceerd voor het platform ClearTechnology.nl. ClearTechnology is een initiatief van Mitsubishi Motor Sales Nederland om haar doelgroep op de hoogte te houden van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam rijden.

Het doel is om het Nederlandse publiek te betrekken bij de lancering van de nieuwe Outlander in New York. Naast de lancering van een nieuw model Outlander staat het thema duurzaamheid centraal.

Het idee? Korte en krachtige videos waarbij duurzaamheid in en rondom de stad New York centraal staan. Daarnaast brengen we de kijker op de hoogte van de lancering van de nieuwe Mitsubishi Outlander, een auto die hier veel aan heeft bijgedragen.

Doelgroep: Bezoekers van ClearTechnology.nl en autoliefhebbers die geïntereseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid
Platform: Facebook, Website cleartechnology

 

Het resultaat

Buro N11 over de samenwerking met Smartcase

“Wij van Buro N11 zitten in het Groene Hart van Holland, Smartcase heeft domicilie gekozen in het hart van de stad Groningen. Als je dan toch met grote regelmaat samenwerkt moeten daar goede redenen voor zijn. De belangrijkste: Hessel Sytema en Johan van der Wal doen wat ze beloven, zijn altijd op tijd, respecteren deadlines, zijn creatief, behulpzaam en redelijk. Wat zou je dan tobben?”

Henri Stolwijk
Eigenaar & Directeur Buro N11