Neopost – TLCG

Duizenden pakketjes

Neopost is wereldleider in oplossingen voor post- en pakketverwerking. Dagelijks duizenden pakketjes snel, efficiënt en milieuvriendelijk verpakken is voor veel e-commerce bedrijven de wens. De door Neopost ontwikkelde CVP-500 inpakmachine biedt hierin de oplossing. Deze slimme verpakkingsmachine scant 3D de afmetingen van producten en vouwt hier volautomatisch een doos op maat omheen. Snel, betrouwbaar en goedkoop verpakken. Dat is wat de CVP-500 doet. Een innovatieve ontwikkeling waar Smartcase al vanaf de eerste concepten bij is betrokken. Het concept van de CVP500 is door Neopost in Drachten ontwikkeld. Om dit concept aan haar directie in Frankrijk te ‘verkopen’ heeft Neopost Drachten Smartcase benaderd voor het ontwikkelen van een promotiefilm.

Een lange en succesvolle samenwerking

Hoewel deze eerste film maar door een selecte groep is bekeken heeft deze voor de hele organisatie een grote impact gehad. De directie in Frankrijk was laaiend enthousiast over de ontwikkelingen in Drachten en gaf groen licht voor de veranderende koers richting de e-commerce.

Voor ons als Smartcase resulteerde dit in een langdurige en prettige samenwerking met de Marketeers van Neopost. Van testimonials, promotiefilms, productfilms tot aan specifieke beursanimaties. Alles wat kon bijdragen aan het op de markt brengen van deze innovatieve ontwikkeling hebben we voor Neopost ontwikkeld. Mede dankzij onze inzet draait de machine voor bedrijven als Mystore, Bol.com en Blokker en is de kans groot dat jij al eens een pakketje hebt uitgepakt dat door de CVP500 is ingepakt. Daar zijn we trots op!

 

Het resultaat