PartsPoint Group – Fotografie

Een rijke geschiedenis

PartsPoint Group maakt onderdeel uit van de AutoBinck Group; al méér dan 100 jaar één van de 20 grootste automotive-groepen op de Europese mobiliteitsmarkt. De AutoBinck Group bestaat uit vier divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Smart Mobility en Parts & Accessories. PartsPoint Group valt onder deze laatste divisie.

Concept

In opdracht van Buro N11 heeft Smartcase fotografie content ontwikkeld voor haar klant PartsPoint. De aanleiding hiervoor was het nieuwe hoofdkantoor en distributiecentrum. De gemaakte content zal worden gebruikt voor de website van PartsPoint. Daarnaast zal PartsPoint de foto’s gaan inzetten voor overige marketingdoeleinden zoals nieuwsbrieven en flyers.

Buro N11 over de samenwerking met Smartcase

“Wij van Buro N11 zitten in het Groene Hart van Holland, Smartcase heeft domicilie gekozen in het hart van de stad Groningen. Als je dan toch met grote regelmaat samenwerkt moeten daar goede redenen voor zijn. De belangrijkste: Hessel Sytema en Johan van der Wal doen wat ze beloven, zijn altijd op tijd, respecteren deadlines, zijn creatief, behulpzaam en redelijk. Wat zou je dan tobben?”

Henri Stolwijk
Eigenaar & Directeur Buro N11