ZiuZ IRIS Fotografie

Over ZiuZ

ZiuZ Visual Intelligence is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijk relevante problemen. Ze doen dit door hun expertise op het gebied van visuele intelligentie in te zetten in drie verschillende branches. Healthcare, Medical en Forensic. Of het nu gaat om het opsporen van beeldmateriaal van kindermisbruik of het controleren op juistheid van de inhoud van medicijnzakjes. Als het een maatschappelijk relevante kwestie betreft en ZiuZ kan haar bijdrage leveren aan de hand van visuele intelligentie zullen ze zich hier met 200% voor inzetten. Hun slogan luidt dan ook ‘Determined to make a difference’, iets waar we als Smartcase graag ons steentje aan bijdragen!

Concept

ZiuZ IRIS is een compact tafelmodel machine voor het controleren van medicijnzakjes met een snelheid van 2.000 zakjes per uur. De zakjes worden gecontroleerd met behulp van analyses van kleuren- en ‘near infrared’ (NIR) afbeeldingen.

ZiuZ heeft Smartcase gevraagd om fotografie content te produceren van de Iris. Deze content zal gebruikt worden voor de website, folders, flyers en nieuwbrieven.

ZiuZ over de samenwerking met Smartcase

“De mensen van Smartcase hebben goed door wat werkt en wat niet. Daarbij zijn het in de uitwerking echte vakmensen en verloopt de communicatie met ze altijd soepel en snel”

Bert Garlich
CEO ZiuZ Visual Intelligence