ZiuZ Schaatsteam

Over ZiuZ

ZiuZ Visual Intelligence is een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijk relevante problemen. Ze doen dit door hun expertise op het gebied van visuele intelligentie in te zetten in drie verschillende branches. Healthcare, Medical en Forensic. Of het nu gaat om het opsporen van beeldmateriaal van kindermisbruik of het controleren op juistheid van de inhoud van medicijnzakjes. Als het een maatschappelijk relevante kwestie betreft en ZiuZ kan haar bijdrage leveren aan de hand van visuele intelligentie zullen ze zich hier met 200% voor inzetten. Hun slogan luidt dan ook ‘Determined to make a difference’, iets waar we als Smartcase graag ons steentje aan bijdragen!

Concept

ZiuZ heeft Smartcase gevraagd om content te verzorgen voor haar nieuwe website. Als organisatie die zich focussed op visuele aspecten wil ZiuZ voorkomen dat de grote hoeveelheid informatie eindigt in lange stoffige teksten.

Om hierop in te spelen is ervoor gekozen om verschillende type films te ontwikkelen. Deze worden in verschillende niveau’s op de website getoond. Hoe dieper de bezoeker in de website duikt, hoe gedetailleerder de informatie en de content die de bezoeker krijgt te zien. Zo ontwikkelde Smartcase algemene overviews voor de schillende branches tot diepgaande productfilms en bedrijfsreportages. Daarnaast zijn alle producties opgeleverd in zes verschillende talen.

Doelgroep: Apothekers, forensisch rechercheur en andere branchegerichte medewerkers
Platform: Website ZiuZ Visual Intelligence

Het resultaat

ZiuZ over de samenwerking met Smartcase

“De mensen van Smartcase hebben goed door wat werkt en wat niet. Daarbij zijn het in de uitwerking echte vakmensen en verloopt de communicatie met ze altijd soepel en snel”

Bert Garlich
CEO ZiuZ Visual Intelligence